torsdag den 24. marts 2011

Klub1000 Elspareklub med masser af fordele

Om Klub1000

Klub1000 er en klub for alle energibevidste danskere. Klub1000 giver dig en hjælpende hånd med at sænke elforbruget til 1.000 kWh pr. person om året. Med Klub1000 får du et sundt elforbrug uden at give afkald på komforten.

På Klub1000 får du
  • Status over dit elforbrug. Indtast dit målertal, og se straks udviklingen af dit elforbrug på grafen. 
  • Gode råd og viden om elbesparelser, som hjælper dig til at sænke dit forbrug.
  • Mulighed for at sende dit bedste spareråd til os og få det publiceret på siden.
  • Adgang til at læse, hvordan andre - kendte og ukendte - sparer el.
  • Artikler om el i Danmark, i andre lande og el før i tiden.
  • Statistik over Klub1000's medlemmer: Hvor de bor, i hvilken type hus, hvor mange de er i husstanden osv.
  • Mulighed for at deltage i tests, svare på spørgeskemaer og meget mere.
  • Klub1000’s nyhedsmail, som udsendes ca. hver 2. måned med nyheder, der vedrører dig og din boligsituation, gode råd til årstidens elforbrug og meget mere.
Meld dig ind på nedestående link- det er gratis.
http://www.goenergi.dk/selvbetjening/ny-bruger

Navnet Klub1000Klub1000 har fået sit navn, fordi 1.000 kWh pr. person om året er Center for Energibesparelsers pejlemærke for et sundt elforbrug. Klub1000’s mål er at hjælpe vores medlemmer til elbesparelser.
Lige nu er det gennemsnitlige forbrug pr. dansker 1.500 kWh om året.
Du behøver ikke give afkald på lys, fjernsyn, computer eller hårde hvidevarer for at nå de 1.000 kWh. Du skal bare være mere bevidst om dit forbrug. Og så skal du have fokus på de mest energieffektive apparater, når du køber nyt.
Ikke alle kan nå 1.000 kWhHvis du bor alene, er det mere realistisk at sigte efter 1.500 kWh om året, fordi elforbruget til f.eks. køleskab og fjernsyn er næsten uafhængigt af antal beboere.

Hvis du har elvarme, er det usandsynligt, at du kan nå de 1.000 kWh pr. person. Her er det typen og størrelsen af dit hus, der afgør, hvor langt du kan komme ned.
Nyhedsbrevet holder dig orienteretFor at få det fulde udbytte af medlemskabet er det en god idé at tilmelde sig Klub1000's månedlige nyhedsbrev.
Medlemsbetingelser for Klub1000Det er gratis at være medlem af Klub1000. Det eneste krav er, at du har en fast bopælsadresse med en elmåler, som kan aflæses. Kun 1 person fra husstanden kan være medlem af Klub1000, men hele din familie kan selvfølgelig få glæde af klubbens tilbud.
Sms-serviceTilmelder du dig sms-service, kan du registrere dine elaflæsninger via sms. Send teksten 'elforbrug' efterfulgt af din aflæsning til 1919. Det er gratis ud over almindelig sms-takst.
DatafortrolighedAlle oplysninger, du videregiver til Klub1000, bliver behandlet som fortrolige og videregives ikke til tredjepart. Dine måleraflæsninger vil dog indgå i en overordnet, statistisk sammenligning.
Overstående artikel er hentet fra goenergi.dk